Verse zeewier in het wild geplukt

Wilde Zeesla
Wilde Zeesla
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie (2 minuten spoelen), of koken in soepen, met rijst, groente of vis.

Jonge Zeesla BIO
Jonge Zeesla BIO
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie (2 minuten spoelen in ruim water), of koken in soepen, met rijst, groente of vis.

Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634

Jonge wilde zee spaghetti
Jonge wilde zee spaghetti
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Rauw of gemarineerd in salades (5 min. ontzouten). Kort roerbakken met knofloos, uitje, room en champignons.

Jonge Wakam BIO
Jonge Wakamé BIO
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Nerf uitsnijden, apart koken en bouillon gebruiken. Erg lekker in soep, meekoken met rijst en in salade (2 minuten ontzouten).

Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634

Wilde Kombu breton
Wilde Kombu breton
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Basis bouillon voor soepen en sauzen; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten.

Kombu Royal BIO
Kombu Royal BIO
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Basis bouillon voor soepen en sauzen en dashi; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten.

Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634

Zee vermicelle BIO

Zee vermicelle BIO
Zee vermicelle BIO
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. In soepen en sauzen.

Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634

Wilde Dulse
Wilde Dulse
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie. Als vulling in pannekoekjes, in soepen, sauzen en risotto’s.

Wilde Nori
Wilde Nori
Verse zeewier met zeezout.

Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Frituren als tempura. Rauw of gekookt pureren voor soepen of sauzen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*