Zeven soorten Atlantica Broodbeleg

Tartaar van jonge zeesla
Tartaar van jonge zeesla
Citroen, augurk en kappertjes Lees recepten >>>
Tartaar van jonge zeesla
Tartaar van jonge zeesla
Kappertjes, knoflook en augurk 
Met 35% zeewier met een frisse en licht pikante smaak.
Het is een zeewier tartaar op z’n frans, met kappertjes, uitjes en augurken.
Een zeer licht zee aroma die even doet denken aan jacobsschelpen.Lees recepten >>>
Tartaar van jonge zeesla
Tartaar van jonge zeesla
Kappertjes, knoflook en augurk 
Met 35% zeewier met een frisse en licht pikante smaak.
Het is een zeewier tartaar op z’n frans, met kappertjes, uitjes en augurken.
Een zeer licht zee aroma die even doet denken aan jacobsschelpen.Lees recepten >>>
Dulse spread
Dulse spread  
Met 50% zeewier, Dulse, Wakamé en zeespaghetti.
Zee aroma samen met verse basilicum en olijfolie op z’n italiaans.
De dominerende smaak van de Dulse heeft iets van schelvislever.Lees recepten >>>
Dulse Tapenade Broodbeleg
Dulse Tapenade Broodbeleg 
30% Verse Dulse.
Kappers, Olijven en Dulse vormen een pittig mediterane pasta.
Een echte Tapenade waarbij de Dulse de smaak van Ansjovis inneemt.Lees recepten >>>
Norinade Broodbeleg
Norinade Broodbeleg
35% wilde Nori (Laver).
Pasta pikant gekruid op z’n oosters met verse pepermunt, mosterd en soja saus. Het uitgesproken zeearoma zoals bij oesters is te danken aan het hoge eiwitgehalte van de wilde Nori uit Bretagne.Lees recepten >>>
Fruitige Norinade Broodbeleg
Fruitige Norinade Broodbeleg
25% wilde Nori (Laver).
Combinatie van het zeearoma met sinaasappel.
Smaak is romig, notig en fruitig. Lekker voor op brood of in een dessert.Lees recepten >>>

Verse zeewier in het wild geplukt

Wilde Zeesla
Wilde Zeesla
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie (2 minuten spoelen), of koken in soepen, met rijst, groente of vis.
Jonge Zeesla BIO
Jonge Zeesla BIO
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie (2 minuten spoelen in ruim water), of koken in soepen, met rijst, groente of vis. Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634
Jonge wilde zee spaghetti
Jonge wilde zee spaghetti
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Rauw of gemarineerd in salades (5 min. ontzouten). Kort roerbakken met knofloos, uitje, room en champignons.
Jonge Wakam BIO
Jonge Wakamé BIO
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Nerf uitsnijden, apart koken en bouillon gebruiken. Erg lekker in soep, meekoken met rijst en in salade (2 minuten ontzouten). Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634
Wilde Kombu breton
Wilde Kombu breton
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Basis bouillon voor soepen en sauzen; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten.
Kombu Royal BIO
Kombu Royal BIO
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Basis bouillon voor soepen en sauzen en dashi; daarna hergebruiken in gerechten. Verbetert smaak, textuur en kwaliteit in bonen-, vis- en vleesgerechten. Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634
Zee vermicelle BIO
Zee vermicelle BIO
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. In soepen en sauzen. Bio certificaat
NL-BIO-01 , EU/niet EU, Landbouw , SKAL 022634
Wilde Dulse
Wilde Dulse
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Vers als puree, bijv. met olijfolie. Als vulling in pannekoekjes, in soepen, sauzen en risotto’s.
Wilde Nori
Wilde Nori
Verse zeewier met zeezout.Gebruik:
Voor gebruik ontzouten in ruim water. Frituren als tempura. Rauw of gekookt pureren voor soepen of sauzen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*