Neem contact met me op wanneer je het spoor even bijster bent. Voor ons spirituele wezens is het soms lastig om te kiezen of we aan de ene of aan de andere kant van het leven staan. Willen we op aarde zijn of in de sferen.

Ik hop mijn hele leven al heen en weer. Vandaar dat ik je kan loodsen. Zoveel keren als ik al geswitcht ben en verlangend achterom keek naar wat ik had achter gelaten.

Ik kan je op de manier helpen die jij het prettigst vindt. Een gesprek, een reading, een energetische behandeling. Het is mij om het even. Ik kan je ook helpen met de belemmeringen die je tegen lijken te houden van het spirituele leven dat je wilt leiden. Deze belemmeringen ontdek, erken, uit en verwerk je daarna in stapjes. Zodat je de keer er op zelf het heft in handen kan nemen.

Ik heb daar twee methodes voor waaruit je weer kan kiezen en die ik je kan leren. De ene techniek is een combinatie van acupressuur die je op jezelf toepast en de andere is een manier van visualisaties. Het leidt allebei naar hetzelfde resultaat: jou vrijmaken van je negatieve emoties die je belemmeren en waardoor de positieve energie niet meer kan stromen en jij je geremd voelt!

Dit zijn mijn tarieven.

Kortom mogelijkheden te over. Tot ziens.

Rob, je spiritueel loods

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*