De School voor Verlichting wil mensen met elkaar in contact brengen die zoeken naar meer zelfbewustzijn. Groeiend bewust zijn betekent dat je zuiniger op jezelf wordt en daarna vredevoller en liefderijker naar anderen toe. Wanneer je iedere dag planten water geeft kan je dit gemakkelijk vergeten, maar vanaf het ogenblik dat je je realiseert dat deze kamerplanten dood gaan wanneer jij ze geen water geeft word je je bewust van het spel op leven en dood dat jij zonder daar in erg te hebben met je planten speelt. Bewustzijn van jezelf zorgt dat je de waarde van het leven en daardoor van elkaar meer gaat inzien en waarderen.

Houden van jezelf en in vrede leven met jezelf voorkomt ieder conflict en iedere oorlog. Dat is het gevoel van Verlichting dat de School wil verspreiden met jouw steun. Want dit is iets dat we alleen samen met elkaar kunnen doen.

De School wil mensen samenbrengen zonder hen iets te willen leren. Want dit zou suggereren dat de School de wijsheid heeft om in de wereld meer bewustzijn te brengen.

Het doel van de School voor Verlichting is mensen bij elkaar brengen om elkaar te helpen een lichter leven te leiden in plaats van te lijden. De school wil letterlijk een school van mensen vormen die met elkaar het wonderlijke delen dat het gevolg is van bewustzijn.

Wij organiseren geen cursussen of workshops, geen leergangen of diplomarondes. Wij organiseren samenkomsten waarbij we delen op welke manier we proberen om ons meer bewust te worden van ons zelf.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*